Μεγάλοι Χορηγοί

 

Η 100% ελληνική εταιρεία με πορεία άνω των 50 ετών στην παραγωγή καλλυντικών, αποδεδειγμένα έχει εμπειρία στις φόρμουλες και στην εμφιάλωση των προϊόντων.

Από την ίδρυσή της είναι στο πλευρό του επαγγελματία κομμωτή, παρέχοντάς του όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να επιτελεί το έργο του με τον πιο σύγχρονο, ολοκληρωμένο και αποτελεσματικό τρόπο. Θέτει στη διάθεσή του μία ευρεία γκάμα προϊόντων περιποίησης και προστασίας για τα μαλλιά, προϊόντων styling και φυσικά πολλαπλές επιλογές σε χρωματικές αποχρώσεις βαφής μαλλιών.

Το όραμα της είναι να παρέχει στην εγχώρια και διεθνή αγορά καινοτόμα προϊόντα ομορφιάς και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, σε ανταγωνιστικές τιμές, στηριζόμενη στην πολύχρονη εμπειρία της, στη δυναμική των συνεργατών της και στη διαρκή ερευνητική της προσπάθεια. Η εταιρεία έχει κέντρο τον πελάτη και είναι δεσμευμένη στη συνεχή μεγιστοποίηση της ικανοποίησής του.

 

Θεωρείται από τους περισσότερους κορυφαίους στυλίστες κομμωτές η νο.1 επιλογή ψαλιδιών. Και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι;! Αφού η παράδοση και η κατασκευή των ψαλιδιών φέτος κλείνει έναν αιώνα ζωής.

Από την πρώτη ημέρα ζωής της, η Mizutani, συνέχισε να εστιάζει στη διαρκή βελτίωση της κατασκευής. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, σήμερα, να κατασκευάζει τα πιο ποιοτικά ψαλίδια της βιομηχανίας.

Όλα τα ψαλίδια δημιουργούνται 100% στο χέρι από έμπειρη ομάδα χειροτεχνών, στην Ιαπωνία. Από το κόψιμο του σιδήρου, μέχρι και το φινίρισμα, κάθε ψαλίδι έχει την απόλυτη προσοχή του κάθε τεχνίτη, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα για την οποία φημίζονται.

Χορηγοί