Πολιτική ακύρωσης & επιστροφής χρημάτων

Επιστροφές χρημάτων

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Είμαστε ευέλικτοι με τις ακυρώσεις των σεμιναρίων, αρκεί να είμαστε ενημερωμένοι 21 ημέρες πριν από την πραγματοποίησή τους. Θα υπάρξει χρέωση ακύρωσης 15% στην αρχικά καταβληθείσα χρέωση και πλήρη επιστροφή χρημάτων για την υπόλοιπη χρέωση. Εάν επικοινωνήσετε μαζί μας εντός 21 ημερών από την ημερομηνία του σεμιναρίου, μπορούμε να προσφέρουμε μόνο αλλαγή σεμιναρίου και όχι επιστροφή χρημάτων. 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ & ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Η πολιτική επιστροφής χρημάτων διαρκεί 14 ημέρες για τα προϊόντα ή τα εργαλεία. Εάν έχουν περάσει 14 ημέρες από την αγορά σας, δυστυχώς δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγή

 

Για να πληρείτε τις προϋποθέσεις για επιστροφή, το προϊόν σας πρέπει να είναι σφραγισμένο, αχρησιμοποίητο και στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε. Πρέπει επίσης να είναι στην αρχική τους συσκευασία.

Μη επιστρεφόμενα αντικείμενα:
– Κάρτες δώρων
– Προϊόντα με δυνατότητα “λήψης”(Download)

Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την επιστροφή του αντικειμένου, γι ‘αυτό σας συνιστούμε να το στείλετε μέσω ταχυμεταφοράς ή ταχυδρομικής παρακολούθησης. Εάν τυχόν ανασφάλιστα αντικείμενα καταστραφούν ή χαθούν κατά τη διαδικασία επιστροφής παρακαλώ σημειώστε ότι θα είστε υπεύθυνοι για αυτά. 

Για να ολοκληρώσετε την επιστροφή σας, απαιτούμε απόδειξη ή απόδειξη αγοράς. Φροντίστε να το διατηρήσετε ασφαλές μόνο σε περίπτωση που υπάρχουν προβλήματα με την επιστροφή σας. Είναι δική σας ευθύνη μέχρι να επιστρέψει μαζί μας.

Επιστροφές χρημάτων (εάν υπάρχουν) 

Μόλις ληφθεί και επιθεωρηθεί η επιστροφή σας, θα σας στείλουμε ένα email για να σας ειδοποιήσουμε ότι έχουμε λάβει το επιστρεφόμενο στοιχείο σας. Θα σας ενημερώσουμε επίσης για την έγκριση ή την απόρριψη της επιστροφής χρημάτων σας.
Εάν εγκριθεί, τότε θα γίνει επεξεργασία της επιστροφής χρημάτων και μια πίστωση θα εφαρμοστεί αυτόματα στην πιστωτική σας κάρτα ή στον αρχικό τρόπο πληρωμής, εντός ορισμένου ποσού ημερών. 

Αντικείμενα πώλησης (εάν υπάρχουν) 

Μόνο τα προϊόντα με κανονική τιμή μπορούν να επιστραφούν, δυστυχώς δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων για είδη πώλησης, αλλά θα χαρούμε να προσφέρουμε ανταλλαγή. 

Καθυστερημένες ή ελλιπείς επιστροφές χρημάτων (εάν υπάρχουν)
Εάν δεν έχετε λάβει ακόμη επιστροφή χρημάτων, ελέγξτε πρώτα τον τραπεζικό λογαριασμό σας.
Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με την εταιρεία της πιστωτικής σας κάρτας, ενδέχεται να χρειαστεί λίγος χρόνος για να δημοσιευτεί επίσημα η επιστροφή χρημάτων.
Στη συνέχεια επικοινωνήστε με την τράπεζά σας. Υπάρχει συχνά κάποιος χρόνος επεξεργασίας πριν από την ανάρτηση επιστροφής χρημάτων.
Αν έχετε κάνει όλα αυτά και δεν έχετε λάβει ακόμη την επιστροφή χρημάτων σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@hairfest.gr

Ανταλλαγές (εάν υπάρχουν)

Αντικαθιστούμε αντικείμενα μόνο εάν είναι ελαττωματικά ή κατεστραμμένα. Εάν πρέπει να το ανταλλάξετε με το ίδιο αντικείμενο, στείλτε μας ένα email στο info@hairfest.gr και στείλτε το αντικείμενό σας στη διεύθυνση: HAIRFEST, Αλέξανδρου Μαυροκορδάτου 42, Ανάληψη τ.κ. 54645 Θεσσαλονίκη, Ελλάδα.

Αποστολή
Για να επιστρέψετε το προϊόν σας, θα πρέπει να στείλετε το προϊόν σας στη διεύθυνση: HAIRFEST, Αλέξανδρου Μαυροκορδάτου 42, Ανάληψη τ.κ. 54645 Θεσσαλονίκη, Ελλάδα.

Θα είστε υπεύθυνοι για την πληρωμή των εξόδων αποστολής για την επιστροφή του αντικειμένου σας. Τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται. 

Ανάλογα με το πού ζείτε, ο χρόνος που ενδέχεται να χρειαστεί για να φτάσει το προϊόν που έχετε ανταλλάξει ενδέχεται να διαφέρει.