Σας καλωσορίζουμε στο

powered by

 
 

1-3 Απριλίου 2023

θα πραγματοποιηθεί  στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ!
  • 1 Main Stage
  • 34 Καλλιτέχνες
  • 9 Έταιρίες
  • 18 Εκπαιδευτικά Show
  • Δώρα χορηγών

𝗕𝗔𝗥𝗕𝗘𝗥 𝗝𝗢𝗦𝗛 𝗢.𝗣.

Ο 𝗕𝗔𝗥𝗕𝗘𝗥 𝗝𝗢𝗦𝗛 𝗢.𝗣. είναι διεθνής βραβευμένος εκπαιδευτής και πρωτοπόρος του σύγχρονου barbering και ανδρικής περιποίησης. Έχει εδραιωθεί στη βιομηχανία του barbering με τις επαναστατικές τεχνικές κοπής, αλλά και με την φιλοσοφία, τη νοοτροπία που έχει για την επιτυχία.

Ο στόχος του μέσω της εκπαίδευσης του, είναι να βελτιώσετε, όχι μόνο τη σχέση σας με το barbering αλλά να βελτιώσετε και τη σχέση σας με τον εαυτό σας.

𝗠𝗔𝗞𝗦𝗜𝗠 𝗡𝗜𝗞𝗜𝗧𝗢𝗖𝗛𝗞𝗜𝗡

Ο Maksim είναι κομμωτής και δάσκαλος με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας. Το 2015, ήταν ο πρώτος που δημιούργησε μια εντελώς νέα μορφή ταχύρρυθμης εκπαίδευσης με βίντεο και με εύκολα κατανοητά σχήματα κουρεμάτων στο YouTube.

Η κύρια προσέγγιση στη διδασκαλία δεν είναι απλώς η επανάληψη των βημάτων μετά τον εκπαιδευτή, αλλά η κατανόηση της τεχνικής. Αυτό επιτρέπει στους καλλιτέχνες να εφαρμόζουν συνδυασμούς διαφορετικών τεχνικών, ξεκινώντας από τις ανάγκες και το στύλ του πελάτη.

𝗗𝗩𝗜𝗥 𝗧𝗩𝗜𝗞

Dvir Tvik, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ashkelon του Ισραήλ. Λάτρης των μαλλιών από την ηλικία των 6 ετών. Εργάστηκε ως κομμωτής στο Τελ Αβίβ και αργότερα στο Ashdod, την πρωτεύουσα των νυφικών χτενισμάτων του Ισραήλ. Εκπαιδεύτηκε στο Berta Bridal Studio και το 2015 άνοιξε το δικό studio για νύφες στο Leonardo Plaza Hotel στην παραλιακή πόλη Ashdod.

Ο 𝗗𝗩𝗜𝗥 είναι ο κορυφαίος Ισραηλινός κομμωτής στο νυφικό χτένισμα. Συνεργάζεται με την κορυφαία Ισραηλινή make up artist και είναι διεθνής εκπαιδευτής, καθώς διδάσκει την τέχνη του σε όλο τον κόσμο.

𝗝𝗢𝗦𝗛 𝗟𝗔𝗠𝗢𝗡𝗔𝗖𝗔

Ο “Βασιλιάς” του μοντέρνου αντρικού κουρέματος επιστρέφει για τελευταία φορά στην Θεσσαλονίκη. Εκεί όπου πέρυσι, 1000 επισκέπτες “καθηλώθηκαν” για περισσότερες από 3 ώρες.

ΧΟΡΗΓΟΙ