Η ομάδα του H A I R F E S T

Γιώργος Χιντασέλι

Barber Instructor

CEO/ Co-Founder of HAIRFEST

Το ταξίδι του στον χώρο της τέχνης της κομμωτικής ξεκινάει μόλις το 2015 και σε ηλικία 25 ετών. Διέκοψε τις σπουδές του στο τμήμα Πληροφορικής του Πολυτεχνείου Ιωαννίνων για να ακολουθήσει τα όνειρα του. Σπούδασε σε μια ιδιωτική σχολή της Θεσσαλονίκης και πολύ γρήγορα κατάλαβε ότι έκανε την καλύτερη επιλογή να ακολουθήσει αυτό που έλεγε η καρδιά του. Οι επιτυχίες δεν άργησαν να έρθουν αφού ένιωθε οτι έπρεπε να “προλάβει” τους νεότερους ηλικιακά από εκείνον. Οι στόχοι ολοένα και μεγάλωναν. Γρήγορα έφτασε να διδάσκει την τέχνη σε σχολή της Θεσσαλονίκης και να μεταδίδει τις γνώσεις και την φιλοσοφία του στους νέους σπουδαστές. Η συνεχής δίψα για εξέλιξη και οι σωστοί άνθρωποι γύρω τους, τους οδήγησαν στην ιδέα να δημιουργήσουνε μαζί με τη συνεργάτιδα του Ευαγγελία Τσορίγα, το HAIRFEST.

Γνωρίστε την ομάδα μας!

Η καλλιτεχνική της φύση φάνηκε σε μικρή ηλικία όταν έγινε αντιληπτή η κλίση της στα χρώματα , στα σχήματα και στα πρόσωπα.
Στοιχεία που την οδήγησαν στον δρόμο της κομμωτικής τέχνης. Αργότερα πολλές διακρίσεις σε διαγωνισμους επισφράγισαν την επιλογής της. Λίγα χρόνια μετά ήρθε ο ρόλος του εκπαιδευτή, όπου μέχρι και σήμερα μοιράζεται τις γνώσεις και το μεράκι της με τους νέους επίδοξους κομμωτές.
«Στην τέχνη η γνώση δεν έχει ορίζοντες» είναι το μότο της και το κίνητρο για τη δημιουργία του HAIRFEST.

Ευαγγελία Τσορίγα

Hair Educator

Cο-Founder of H A I R F E S T

Βρίσκεται στο χώρο της κομμωτικής από το 2013 ξεκινώντας από τις πωλήσεις και το 2015 παράλληλα ξεκινάει την ενασχόληση του με το αντρικό κουρεμα. Παρακολούθησε workshops με μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου barbering και πολλά σεμινάρια με καταξιωμένους Έλληνες barbers. Το 2019 ξεκίνησε το thebarberlist.gr, τη μεγαλύτερη κοινότητα του Ελληνικού barbering στο Instagram. Η έδρα του είναι το Hairmajesty στη Μυτιλήνη και στο HAIRFEST έχει το ρόλο του υπεύθυνου επικοινωνίας.

Χρήστος Παπαγεωργίου

The Barberlist

CCO of H A I R F E S T

Οργανωτής εκδηλώσεων και παρουσιαστής για πάνω από μία 10ετία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει δουλέψει με διάσημους χορευτές, κομμωτές και στο κοινό του έχει βρεθεί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Έχει βρεθεί στο Λονδίνο, στο Μπράιτον, την Αθήνα, την Κύπρο, την Κρήτη και την Θεσσαλονίκη όπου παρουσίασε την δουλειά του με μεγάλη επιτυχία. Αυτήν την στιγμή είναι υπεύθυνος παρουσίασης και σεναρίου για τον παγκόσμιο διαγωνισμό ρομποτικής που περιλαμβάνει πάνω από 200 χώρες και πολλών προγραμμάτων που περιλαμβάνουν το Erasmus+

Βασίλειος Αραμπατζής

Entertainer

Translator of H A I R F E S T